Försäljningsvillkoren

För att ge dig som kund en så bra upplevelse som möjligt och för att kunna genomföra köp, måste vi lagra information om dig. Information som lagras kan vara namn, e-post, telefonnummer och adress. Vi lagrar också din IP-adress för att hjälpa oss med felsökning av sidan och för att skydda din och vår säkerhet. Behandling av dessa personuppgifter sker i enlighet med norsk personskyddslagstiftning som har till syfte att säkra dina uppgifters konfidentialitet, integritet, tillgänglighet och kvalitet.
Information som samlas in. 

Information som lagras är namn, e-post, telefonnummer och adress. Vi lagrar också din IP-adress för att hjälpa oss med felsökning av sidan och för att skydda din och vår säkerhet.

Vem delar vi informationen med

Vi delar i vissa fall dessa uppgifter med våra databehandlare, Mailchimp. Dessa omfattas av sträng tystnadsplikt och behandlar endast uppgifter på våra vägnar, www.treksta.se De använder uppgifter för att hantera utskick av nyhetsbrev, samt lagring och säkerhet kopplad till webbplatsen.

Rätt till radering och kontroll

Du kan alltid radera ditt konto eller hämta ut informationen vi har lagrad om dig i våra system. Detta kan du göra efter att du loggat in på “Min sida”, under “Privacy settings” (Sekretessinställningar).
Hur vi använder personuppgifter:

Köp

När du genomför ett köp i nätbutiken behandlar vi namn, adress, telefonnummer, e-postadress. Denna behandling sker för att uppfylla köpeavtalet med dig. Köp genom Klarna kräver att du uppger personuppgifter till Klarna. Dessa personuppgifter behandlas i enlighet med Klarnas integritetspolicy.

Nyhetsbrev

Treksta SE använder samarbetspartners och tredjepartstjänster för att kunna erbjuda dig våra tjänster. Vid utskick av nyhetsbrev använder vi en samarbetspartner utanför EU/EES, nämligen Mailchimp. Mailchimp följer europeisk personskyddslagstiftning och kommer att skydda dina uppgifter enligt de regler som gäller i EU. Du kan läsa mer om Mailchimps dataöverföringar här: https://mailchimp.com/legal/data-processing-addendum/#6._International_Transfers

Marknadsföring

Vi behandlar namn, e-post, adress och telefonnummer, beteendedata från www.treksta.se och köphistorik hos Tiny Trolls of Norway för att erbjuda dig anpassad marknadsföring via e-post, sms och anpassade annonser på internet och i sociala medier. Vi delar också denna information med tredjeparter för att kunna erbjuda anpassad marknadsföring i sociala medier och i annonsnätverk. Exempel på sådana kan vara Schibsted, Google och Facebook. Sådan behandling sker efter samtycke från dig.

Kundservice

Vi behandlar namn, e-post, adress och telefonnummer när du kontaktar oss. Därutöver lagrar vi annan information om förfrågan som till exempel meddelandeinnehåll. Denna behandling är nödvändig för att vi ska kunna svara på din förfrågan.

Säkerhet

För att skydda säkerheten för våra system kommer vi att behandla olika tekniska personuppgifter som till exempel IP-adress, användningsstatistik och andra loggar. Detta behandlas på grundval av vårt berättigade intresse för att säkra våra tjänster.